top of page
inici

En aquest apartat trobareu diferents espectacles on he col·laborat, en alguns d’ells cantant, en d’altres, narrant històries; n’hi ha que han fet servir la meva música gravada per a crear peces, i també hi trobareu aquells on he assessorat amb la veu i el cant. Amb aquestes col·laboracions he pogut gaudir i, alhora, aprendre de la riquesa del treball de músics, cantants, actors/actrius, titellaires, ballarins/es, escenògrafs, il·luminadors, coreògrafs, dramaturgs, directors i tramoistes.

POESIA

CANTATATAULA
Cantat a taula
CANTATATAULA
2009-2010

Salvador Giralt textos i poemes

Marc Egea música

Ramon Manen, Clara Garí, Ada Vilaró i Anna Subirana veus

Aquesta proposta és un àpat cantat.Hi ha un menú preestablert: sopa de peix, amanida, pollastre de pagès, pastissets de mel, i cafè.

Cantem cançons directament relacionades amb aquests menjars, i també amb els brindis.

El to en general és d’una ironia fina, poètica, festiva, amb algunes trencadisses i, sobretot, molt entenedora. Cantar Sopa de Peix en el moment que entren al menjador les soperes fumejants, pot enriquir l’experiència posterior de prendre la sopa amb un munt de suggeriments i ressonàncies, descobriments, l’experiència concreta del menjar i les sensacions que això produeix.

PASSEJADA PER LA VIDA
PASSEJADA PER LA VIDA Mari Chordà
2008

Mari Chordà recull de poemes i veu

Anna Subirana veu, guitarra i objectes

Arrel del dia de la dona, a Tortosa ens proposen que fem un acte amb les poesies de les poetes de la baixa Tarragona.

 

La Mari Chordà és d'Amposta i proposa un recull de poemes d'ella mateixa, de la Josefa Cantijoc i de la Cinta Massip, entre d'altres.

 

En aquest concert, canto, toco la guitarra i acompanyo amb diversos instruments la veu de la Mari.

pintura: Mari Chordà

Passejada per la vida
SOMNISRETROBATS
wElsa-Plaza.jpg
SOMNIS RETROBATS
2002

Mari Chordà poeta i fotografia.

Elsa Plaza pintora

Anna Subirana veu

 

Els poemes de la Mari van ser dels primers que vam musicar amb Grapa: el món de les dones, de l'amor, de la formiga que cada dia va subvertint l'ordre establert, l’erotisme entre les dones... Juntament amb les pintures de l'Elsa i les fotografies aquàtiques de la Mari, conformen aquest recital de cançons a partir dels seus poemes.

OMARKHAYYAM
OMAR KHAYYAM
2007

David Ribas artista plàstic

Tona Romeu fotografia

Mercè Gost, Alba Zapater, Jordi Riba, Anna Subirana i molts altres veus

Ramon Pardas vi

Omar Khayyam, el gran poeta persa, la seva espiritualitat sufí, el seu realisme i l’amor al vi suggereixen al David Riba de fer una sèrie de pintades amb les lletres dels seus poemes.

 

Els anem recitant per diferents espais -cellers, museus, centres d’artistes- en els quals, mentre es graven els poemes a les parets, diverses veus d’entre el públic els reciten.

 

Finalment, la copa de vi i el pa sucat en l'oli d'oliva ens fan viure, amb el somriure i amb l'esperit, les grans paraules del poeta.

womar-k-3.jpg
RESNOETSERAPRES
Res no et serà pres, Ma Mercé Marçal
RES NO ET SERÀ PRES - Mª Mercè Marçal
2001

Magda Puyo direcció

Montse Esteve, Mercè Aranega, Lluïsa Conillé, Araceli Banyuls actrius

Anna Bofill pianista

Marina Rossell, Txiki Berraondo i Anna Subirana cantants

Pep Duran i Nina Pawlovski escenografia

Commemorem els 10 anys de la mort de la Mª Mercè Marçal, la gran poeta. Des de l'Associació Maria Mercè Marçal, l'Heura Marçal i la Fina Virulés ens proposen de fer aquest espectacle amb una miríada d'interpretacions, tant amb les diferents veus com amb les interpretacions musicals dels seu poemes. Uns anys més tard s'edita un CD en el que s'inclouen les corrandes de lluna.

bottom of page